Vloerverwarming verdelers

De basis van de vloerverwarming zijn de verdelers. De verdelers zijn verantwoordelijk voor het circuleren en inregelen van het water door de buizen van uw vloerverwarming. Top Vloerverwarming biedt verschillende soorten verdelers aan die voor uiteenlopende ruimtes en doeleinden kunnen worden ingezet.

Voor zowel aansluiting op de stadsverwarming als met een CV zijn er verdelers die op uw behoeften voor vloerverwarming aansluiten. De afgifte van de warmte van de vloerverwarming wordt ingeregeld door de verdelers, maar heeft ook te maken met de warmtegeleiding van uw vloerbedekking.

Bepaalde vloeren laten beter warmte door dus we informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen met betrekking tot vloerverwarming en vloerbedekking.

Mocht u meer informatie willen over wat Top Vloerverwarming voor u kunt betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Op basis van uw wensen kunnen we een passende aanbieding doen voor uiteraard een scherpe prijs.

Meer informatie over vloerverwarming